Про мак, секс і хімію…

Tanya Tereshchenko

У мене люди питають: «а чому мак — це гівно»?
Рубрика: відповідаю
Все що зроблене нашвидкоруч — гівно, складові — гівно і естетика — гівно
Я рада що вони повернулися бо це є ознакою що навіть ці сцикуни повірили у нашу перемогу
Так. Заклади швидкого харчування мають існувати бо дійсно іноді людям різних професій вкрай необхідно щось з‘їсти швидко
Але швидко — це завжди неякісно і з використанням великої дози харчової хімії…

Навіть той приємний запах який ви чуєте із дешевих паризьких забігайлівок і маку — це харчова хімія
Краще вже смажені каштани пожерти у афрофранцузів
Біля статечних ресторанів ви не почуєте такого спеціального приваблюючого запаху бо вони намагаються хоч трішки якісно готувать з хоч трішки якісніших продуктів і трошки меншим використанням хімії
В сексі так само: нашвидкоруч — гівно і складові, і естетика, і результат
Найсмачніша і найкорисніша їжа — власна
А найсмачнічісінька — зроблена коханим мужчиною
І в сексі — так само
Розпаляюся тут у дописі з реверансами аби може більша кількість людей замислиться про естетику у всьому
Швидкий секс теж може бути, але раз на 5 років)
Бо людина складається з того що вона жере і що споживає у всіх філософських сенсах…

ОСТАВЬТЕ КОММЕНТАРИЙ

loading
×